1. Vital konsultation

Vet du vilken dräktmodell som passar dina behov bäst? Har du koll på vad som går och inte går att göra gällande alla tillbehör? Passar du in i en standardstorlek eller behöver du en måttjusterad dräkt?

Det är många parametrar man ska ta hänsyn till när man ska investera i en ny torrdräkt, de är trots allt inte gratis och att ångra sig i efterhand pga det typiska "just ja, tänkte inte på det" kan bli en onödig utgift i efterhand som även kostar onödig tid.

Vi ser till att bolla alla dessa parametrar med dig innan du beställer dräkten. Det innefattar tillverkarens alla modeller, vilken standardutrustning som ingår i respektive modell och hur alla modellerna skiljer sig åt gällande passform, tjocklek, rörlighet och slitstyrka. Det finns en uppsjö av ringsystem, kedjetyper, bootsmodeller och ventiler.

Vi går igenom allt detta tillsammans med dig för att optimera din nya torrdräkt efter just dina behov!

2. Trygghetspaketet Marine Gear Support & Care

Det kommer alltid en tid efter ditt inköp! Dräkten kommer gå sönder, förr eller senare. Då är det skönt att veta att du är i trygga händer genom vår tjänst "Marine Gear Support & Care" som ingår i 2 år i ditt köp.

  • Företräde i servicekön 365 dagar om året
  • Fri frakt T&R inom Sverige
  • 30% rabatt på alla reparationer
  • 15% rabatt på alla eftermarknadsinstallationer (ringsystem, P-ventil etc)
  • Garantiservice (Santi & Ursuit) sköts inhouse vilket förkortar ledtiden avsevärt

3. Unika modifikationer från scratch

Behöver din nya torrdräkt specialanpassas redan från början?

Oavsett du om behöver specialanpassade förstärkningar, fickor, förankringsöglor eller annat som inte kan tillhandahållas av tillverkaren, ser vi till att lösa detta i vår egna verkstad om inte tillverkaren har möjligheten.

4. Vi är återförsäljare för de vassaste märkerna

Vi säljer dräkter & reservdelar från Viking, Ursuit, Northgear, Waterproof & Santi.