Sportdykarpaketet för dig som vill ha det bästa

  • Paketpris
    22 395kr

På jakt efter ett väl genomtänkt singelpaket?

Vi har plockat ihop ett komplett singelpaket av högsta kvalitet.

What's in the package?

  • Halcyon Infinity BC System inkl Singeltankadapter
  • Apeks DST förstasteg + 2st XTX50 andrasteg
  • Longhose (gummi) 210cm + 62cm LP-slang till andrastegen
  • LP-slang (gummi) för inflator + Balder dräktslang
  • Halcyon manometer 0-360bar inkl HP-slang 62cm (gummi)
  • Pistolhakar till longhose + manometer
  • Singelflaska (lång) 12-lit 232bar inkl fot

Halcyon Infinity BC System

Detta system grundar sig i Eclipse-vingen som har en väl genomtänkt design. Den följer flaskan på ett smidigt och slimmat sätt vilket minskar vattenmotståndet när du simmar. Vingen finns att välja mellan 9kg, 14kg eller 18kg lyftkraft.

Halcyon Infinity BC System har ett "one-piece-harness" vilket minimerar svaga punkter som bl a snabbspännen i plast kan medföra. För att det ska vara så enkelt som möjligt att komma i och ur remstället, är Infinity utrustade med Halcyons snabbjustering "Cinch".

För ytterligare komfort har remstället och backplate'n padding för att också minska på dräktslitage. Dubbla viktfickor ingår, likaså en singeltankadapter med dubbla remmar för att hålla flaskan stadigt på plats.

Apeks DST + XTX50

Förstasteget DST är i grunden samma som DS4 fast med svivlande topp där LP-slangarna sitter. Reduceringsventilen är helt balanserad och är av membranmodell med torrkammare. Den har 2 HP-uttag och 4 LP-uttag.

XTX50-andrasteget är en högpresterande andningsventil där du kan ställa både andningsmotståndet med en greppratt samt venturieffekten med en "lever". Den är mycket lättandad och levereras med ett silikonbitmunstycke som har gombrygga för ökad stabilitet.

Stålflaska 12-liters 232bar

Flaskan levereras pulverlackerad samt med flaskfot för att skydda botten. Flaskventilen är lättmanövrerad.

Övrig hårdvara

Manometern tillverkas av Halcyon och har en tillkopplad HP-slang i gummi. På longhosen och manometerslangen sitter det en pistolhake fastknuten vid leverans.